2017. július 27., csütörtök

Aurora Rose Reynolds: November ​előtt

Már egy ideje rajta volt ez a könyv az e-book olvasómon, de csak nemrégiben jutottam odáig, hogy elolvassam. Hát... a kezdeti lelkesedésemet egy idő után elvesztettem: nekem picit csalódás volt a regény. Igazából, mikor belevágtam, azt sem tudtam, mire számíthatok. Krimi? Romantikus? Erotikus? 

Adott egy vagány csaj, akit New York-ban megtámadtak, ezért vidékre költözik édesapjához. Vele van nagytestű kutyája, Bestia is, a támadás utáni megmentője. Nagyon szimpatikus volt az elején November - merthogy így hívják a lányt -, főleg, hogy "kutyás", önálló, belevaló.

Aztán apja klubjában megismerkedik Asherrel, és onnantól borul minden. Asher a tökéletes alfahím, aki minden nőt megszerez, aki csak az útjába kerül, legalábbis November előtt így volt. Nem tűr ellentmondást, erőszakos, érzékelteti a hatalmát, ő a rosszfiú, aki után minden nő csorgatja a nyálát. Ez már nekem annyira nem tetszett, főleg, hogy November, a kezdeti vagánysága után túlságosan ellágyul, mintha hipnotizálva lenne, azt teszi, amit erőszakos Asher kér, agyát ellepi az "Asher-köd". Persze mindkét főszereplő tökéletes, a jó pasi és a gyönyörű nő.

Sok története nincs a könyvnek, vártam, hogy történik valami izgalmas, valami nagy fordulat, de semmi. Még a titkos zaklató és az anya megjelenése sem volt volt olyan "nagy szám", mint amire készültem. Enyhén erotikus leírások is vannak benne, meg rengeteg - számomra - nyálas rész... szóval a vége fele már iszonyatosan untam.
Ami viszont tetszett benne, az a család szerepe. Asher családja nagyon összetartó, tehát a férfi nem egy magányos farkas, hanem van mögötte szeretetteljes, családi háttér, ott az anya, a testvérei, vagy Alice néni, aki külön említést érdemel. Meg természetesen Bestia jelenléte is sokat adott a könyvhöz.
Egyszeri olvasmánynak jó volt, de elég is volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Veronica Roth: A beavatott

Kolléganőmtől kaptam kölcsön ezt a könyvet, ő az egész trilógiát olvasta, nekem elég volt az első rész. A borítószövege alapján nekem oly...