2017. április 7., péntek

Anne L. Green: A remény hajnala

Nem sokat vártam ettől a könyvtől, főleg mivel A szürke ötven árnyalata óta mindenki a jóképű főnök + helyes pofijú beosztott asszisztenscsaj viszonyt feszegeti. Szerencsére ez a könyv - bár hasonló az alapséma - azért más: romantikusabb, kedvesebb, persze van benne izgalom is bőven.

Amy ... Jelentkezik álmai cégéhet, de már az állásinterjún szembesül leendő főnöke, Matthew Johnson arrogáns és kiállhatatlan stílusával. Amy úgy dönt, felveszi a kesztyűt, így már az első nap elkezdődik a harc kettejük között. A folyamatos csipkelődések, szurkálódások ellenére vonzalom ébred bennük egymás iránt, amelyet megkísérelnek elnyomni.

Amy tehát elkezd dolgozni a "Fagykirály" cégénél, még a lehetetlen feladatok és túlórák sem tartják vissza. Közben megismerhetjük szomorú múltját: ugyanis gyermekkorában autóbalesetben elveszítette szüleit. Szerencsére bátyjával, valamint Maggie nénivel és Jonathan bácsival szerető családban élhetett,
Ám a kiállhatatlan stílusú főnök múltja is rejteget fájdalmas titkokat. Szinte a kezdetektől sejteni lehet, hogy a kemény álarc mögött mi rejtőzik.

Történik sok-sok izgalom, akció (talán kicsit túl filmbe illő jelenetekkel), van itt szakítás, menekülés is... Göröngyös, és nem egyszerű Amy és Matt útja, az utolsó pillanatig tartogat izgalmakat és tartja az olvasót feszültségben, hogy vajon akkor mi is történt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Louise Jensen: A béranya

Elég gyorsan elolvastam ezt a könyvet, amelyet már a Libriben kinéztem (még mikor A Fal -at vettem), ám végül e-könyvként, a bookandwalk-...