2016. május 25., szerda

Mary Pope Osborne: Csodakunyhó sorozat

Az Animus kiadó gondozásában jelentek meg Mary Pope Osborne ifjúsági kalandregényei, a Csodakunyhó sorozat, amely elsős kislányom nagy kedvence lett. Idén tanult meg olvasni, és az izgalmas, kalandos, gyerekekről szóló történetek pont neki valók. A könyvek ráadásul nagybetűsek, fekete-fehér illusztrációkkal tarkítottak, így egy 7-8 éves gyerek is könnyedén el tudja olvasni.

Mindegyik történet kiindulópontja egy fára épített házikó, a csodakunyhó, ahonnan a két testvér, a 8 éves Jack és a 7 éves Annie különleges utazásai indulnak. Járnak őserdőben, az indiánok földjén, megismerik a múmiákat, de utaznak az Északi-sarkra és a dinoszauruszok világába is. Sok érdekes része van a sorozatnak, nekünk a képen látható négy könyv van meg, de többet is be fogunk még szerezni, mert nagyon rákapott a kisleány.

Nem drágák a kötetek, 1200-1500 Ft-ba kerülnek. Mi az Alexandrában vettük őket, de online is rendelhető, pl. a Librinél az alábbi linken.
Nyárra tökéletes olvasmány alsós gyerekeknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Louise Jensen: A béranya

Elég gyorsan elolvastam ezt a könyvet, amelyet már a Libriben kinéztem (még mikor A Fal -at vettem), ám végül e-könyvként, a bookandwalk-...