2015. február 9., hétfő

Richard Torregrossa: Macskaparádé

A Macskaparádé jópofa kis könyvecske, amely sok hasznos tanácsokat és még több érdekességeket mutat be a négylábú doromboló kedvencekről.

Tudtad például, hogy Oroszországban mi a szokás akkor, amikor valaki macskát hoz a házhoz? Vagy azt, hogy Napóleon félt a macskáktól? Vagy, hogy volt olyan macska, aki 2400 kilométert vándorolt az elköltözött család után?
Ehhez hasonló apró fejezetek, fekete-fehér illusztrációkkal tarkított oldalak találhatók a könyvben, amely akár csak beleolvasásra is nagyszerű kikapcsolódás.
Macskabarátoknak kifejezetten ajánlott, de ha nincs cicád, akkor is böngészgesd, mert valóban bájos és szórakoztató kis olvasmány.

A hivatalos ajánlóból: Érdekes történetek elbűvölő gyűjteménye ez, mely egyszerre képes szórakoztatni informálni minden macskaimádót. A szerző száznál is több illusztrációval örökíti meg kedvenceink játékos, meghökkentő és szeretni való vonásait. Cirmos morcos? Párduc nem jön, ha hívják? Elfelejthetjük az efféle „macskaságokat”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Louise Jensen: A béranya

Elég gyorsan elolvastam ezt a könyvet, amelyet már a Libriben kinéztem (még mikor A Fal -at vettem), ám végül e-könyvként, a bookandwalk-...