2014. április 24., csütörtök

Mi Micsoda Junior: Dóri és Marci nyomoz

Akármilyen hihetetlen is, a McDonald's Happy meal gyerekmenüjéhez most 390 Ft-ért vásárolhatsz egy Mi Micsoda Junior könyvet, néhány bele való matricával együtt. (Jó biznisz, mivel természetesen a menüt is meg kell venned, és a gyereket amúgy is az ajándék érdekli, a félig megrágott, kihűlt hamburgert meg dobhatod ki.)

A könyv érdekessége, hogy interaktív: Te is nyomozol Dórival és Marcival, Te döntöd el, melyik lapon (helyszínen) folytatod a történetet, mivel minden oldal végén megkérdezik, hogy hol folytassák a nyomozást a három választható lehetőség közül (pl. posta, tűzoltóság, múzeum... stb.) Így tényleg részesévé válsz a könyvnek.
A sztori kiindulása egyébként az, hogy a nagymama és nagypapa eltűntek. Vajon hol lehetnek? Három különböző befejezése is van a mesének, így azt is Te döntheted el, melyik az igazi. Bevallom, a három befejezés közül kislányomnak és nekem is ugyanaz tetszett.
Nem tudom, a "mekin" kívül hol lehet még megvenni ezt a könyvet (lévén a logója egyértelműen rajta van), illetve azt sem tudom, van-e, illetve lesz-e más része is, de szerintem jó ötlet volt.

Találtam egy cikket is erről az akcióról, elolvashatjátok ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Louise Jensen: A béranya

Elég gyorsan elolvastam ezt a könyvet, amelyet már a Libriben kinéztem (még mikor A Fal -at vettem), ám végül e-könyvként, a bookandwalk-...