2013. január 2., szerda

Sophie Kinsella: A boltkóros férjhez megy

Még jóval karácsony előtt kezdtem neki a boltkóros sorozat második részének, de valami iszonyú nehezen haladtam vele. Lehet, hogy az év végi munkahelyi hajrának és kimerültségnek tudható be, nem tudom.
Pedig izgalmas volt (lett volna) olvasni, hogyan bonyolódnak a dolgok, ahogyan a két esküvő párhuzamosan szerveződik. Ja, mert hogy Becky ebben a részben férjhez megy, legalábbis nagyon készülnek rá, főleg az örömanyák - innen indulnak a bonyodalmak.

Mikor Luke megkéri a kezét, felgyorsulnak az események. Rebecca mamája azt szeretné, ha London egyik kertvárosában Oxshottban lenne a lakodalom, és egy szem leánya az ő régi menyasszonyi ruháját viselné. Luke anyja ezzel szemben fényes álomesküvőt tervez a New York-i Plaza Hotelben, Elvarázsolt Erdővel és a bécsi vonósokkal. - olvasható az ajánlóban.

Az elején még viccesnek tűnő kavarodás után egy idő után már picit idegesített, hogy Becky mindig halogatja a döntést, vagyis hogy nem tud dönteni, mit is válasszon és ezáltal kit is bántson meg. (Bevallom, én sem mertem volna elrontani édesanyám örömét, ám biztos csábított volna a csilli-villi esküvő is.)
Hogy mi sül ki a bonyodalmakból, és végül hol és hogyan megy férjhez a "boltkóros", megtudhatjátok a regényből.

A sorozat első részéről ITT írtam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Louise Jensen: A béranya

Elég gyorsan elolvastam ezt a könyvet, amelyet már a Libriben kinéztem (még mikor A Fal -at vettem), ám végül e-könyvként, a bookandwalk-...