2012. április 12., csütörtök

Bihari Viktória: Tékasztorik

Ha akarsz egy jót röhögni, és totálisan le akarod fárasztani az agyad, akkor olvasd el a Tékasztorik című könyvet, amely nemrégiben jelent meg a Silenos Kiadó gondozásában, és amely Bihari Viktória azonos című blogjának írásait szedi csokorba. (A blogot kb. decemberben kezdtem el olvasni, de nem olvastam teljesen vissza, így az írások nagy része az újdonság erejével hatott rám.)
Viki - mily meglepő - egy videotékában dolgozik (dolgozott), ahová a "kedves vevők" napi szinten szállítják a jobbnál jobb sztorikat. Ám nemcsak a tékába betérő különböző korú, nemű és társadalmi csoportból származó emberek "hülyeségeit" írja le, hanem olvashatunk Faterról és kis csapatáról, gyerkőcökről és okos szüleikről, és még "sokan másokról".
A könyv stílusa - leszámítva hogy humoros - eléggé szókimondó, de pont emiatt jó!
Hamar, szinte két nap alatt jövet-menet (magamban röhögve) kiolvastam, olvastam a "négyeshatoson", a földalattin, a homokozó szélén ülve a játszótéren... egy biztos: fél óránál többet sosem tudtam egyszerre olvasni belőle, mert túlzott adagolása tényleg zsibbasztja az agyat.
No, nem is ragozom tovább, ajánlom mindenkinek, 18-tól 100 éves korig. :)
Aki pedig a blogra kíváncsi, az itt csemegézhet a legfrissebb sztorikból:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Louise Jensen: A béranya

Elég gyorsan elolvastam ezt a könyvet, amelyet már a Libriben kinéztem (még mikor A Fal -at vettem), ám végül e-könyvként, a bookandwalk-...